shadow

Kirjoita hakusanasi

Ajatteleva Koti

LG tahtoo kannustaa kuluttajia kohti kestävämpää elämäntapaa ja inspiroida entistä vihreämpiin valintoihin kotona. Ajatteleva koti -kirjoitussarjan tarkoituksena on tarjota sinulle tilaisuus miettiä tapojasi ja tottumuksiasi sekä tarjota niille ympäristöä säästäviä vaihtoehtoja. Pienet muutokset siellä täällä voivat vähentää luonnonvarojen tuhlausta huomattavasti.

Mitä tämä blogi sisältää?

Blogin lähtökohtana ovat omat tuotteemme, koska niistä me tiedämme eniten. Jääkaapit, pesukoneet ja muut kodinkoneet eivät kuitenkaan ole muusta kodista erillisiä saarekkeita. Siksi keskitymme kirjoitussarjassamme vinkkeihin ja faktoihin, joiden avulla pystyt hyödyntämään laitteitasi ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavalla tavalla ja tekemään kodistasi mahdollisimman vihreän.

Olemme kutsuneet kirjoittajiksi myös joukon ulkopuolisia, joista jokainen on omalla tahollaan kestävän elämäntavan ekspertti ja joista jokainen tahtoo levittää asiantuntemustaan muillekin. Sillä mitä se hyödyllisinkään tieto auttaa, ellei sitä kerro muille?

Me emme kuvittele pelastavamme koko maailmaa, mutta jos voimme tehdä arjestamme edes vähän vihreämmän, olemme mielestämme matkalla oikeaan suuntaan.